Verkeersvrij centrum voor Ezelsfeesten in Kuurne

Van vrijdag 30 september t.e.m. maandag 3 oktober, vinden in Kuurne de populaire Ezelsfeesten plaats. Tijdens deze vierdaagse worden duizenden bezoekers verwacht. Van en naar het centrum geldt daarom een aangepaste verkeerssituatie.

Vanaf vandaag, vrijdag 30 september, t.e.m. maandag 3 oktober, vinden in Kuurne de populaire Ezelsfeesten plaats. Tijdens deze 4-daagse worden duizenden bezoekers verwacht. Van en naar het centrum geldt daarom een aangepaste verkeerssituatie. Hou er zeker rekening mee

Bezoekers die met de auto naar de Ezelsfeesten komen, zullen het centrum van Kuurne moeilijk kunnen bereiken en zullen doorverwezen worden naar alle grote parkings die vlakbij gelegen zijn.

In de centrumstraten geldt bijgevolg een parkeer- en rijverbod. Vanaf de rand van Kuurne zijn duidelijke wegomleggingen voorzien. Stewards en de politiezone VLAS zijn op post om alles in veilige banen te leiden. Volg dus zeker hun instructies.

Alle gedetailleerde info over de bereikbaarheid en de veiligheidsaanpak rond de Ezelsfeesten lees je op de website van de gemeente Kuurne: http://www.kuurne.be/ezelsfeesten

Meer weten over het programma van de Ezelsfeesten? Surf naar www.ezelsfeesten.be.