Opnieuw K9-day in Koksijde met ook de PZ VLAS hondenbrigade

Op vrijdag 26 augustus 2022, van 10u tot 16u, organiseert de netwerkorganisatie ANTW4WVL1 de tweede editie van K9-Day. Tijdens dit spectaculair en bovendien gratis evenement staan de hondengeleiders van verschillende veiligheidsdiensten, samen met hun hond, centraal.

De honden en hun hondengeleiders zijn in tal van disciplines een grote hulp voor veiligheidsdiensten. Tijdens diverse demonstraties en trainingssessies kunnen de bezoekers ontdekken tot wat de hondengeleiders en hun honden in staat zijn. Naast het bijwonen van spectaculaire demonstraties kan men ook het veiligheidsdorp bezoeken. In dit tijdelijke dorp krijgen de veiligheidsdiensten de kans om ook de andere aspecten van hun beroep te demonstreren en geïnteresseerden te informeren over een toekomstige carrière.

Tijdens deze K9-Day is er voor jong en oud heel wat te beleven. Bovenop de demonstraties en het veiligheidsdorp wordt er ook randanimatie, foodtrucks en een bar voorzien. International K9-Day 2022 gaat door te Koksijde, op het strand, op de Zeedijk en ter hoogte van de parking (Professor Blanchardlaan) aan Ster der Zee.

Meer info is te vinden op www.k9daybelgium.be

ANTW4WVL is een netwerkorganisatie tussen PZ Antwerpen, PZ Polder, PZ RIHO, PZ Vlas en PZ Westkust.