PZ Vlas en Cel Vermiste Personen doen oproep aan inwoners van Kuurne

Speurders van zowel lokale als federale politie zijn momenteel met man en macht aan het zoeken naar de 84-jarige Carlos De Jode uit Kuurne. Hij verdween in de nacht van dinsdag op woensdag uit zijn woning in de Leiestraat.

Bovenop de inzet van tal van politiemensen worden ook speurhonden, de helikopter en de scheepvaartpolitie op de Leie ingezet. Iedereen zet alles op alles om Carlos terug te vinden.

Maar daarnaast doen de politie en burgemeester Francis BENOIT nu ook een oproep naar alle inwoners van Kuurne en ook Harelbeke. Zij vragen aan iedereen om op zijn eigendom of domein zelf te gaan kijken in tuinhuizen, garageboxen, stallen, schuren, boten, vijvers, beken … kortom alle plaatsen waar iemand ongemerkt zou kunnen naar binnen zijn gegaan of in kan zijn terecht gekomen … Er wordt ook gevraagd om eigen camerabeelden te bekijken van de periode tussen dinsdagavond 21 uur en woensdagmorgen 07.00 uur.

Iedereen die info heeft of een spoor vindt van Carlos De Jode op zijn eigendom, moet meteen naar de politiezone Vlas bellen op het verkort oproepnummer 1701. Je belt beter een keer te veel dan te weinig.

Andere contactgegevens om de speurders te verwittigen:

Opsporingsbericht vermiste Carlos De Jode

Het parket van West-Vlaanderen afdeling Kortrijk en de politiezone Vlas zijn op zoek naar de 84-jarige Carlos De Jode uit Kuurne. Hij verdween in de nacht van dinsdag op woensdag uit zijn woning in de Leiestraat.

In de nacht van dinsdag 27 oktober op woensdag 28 oktober 2020 verliet de 84-jarige Carlos DE JODE zijn woning in de Leiestraat in Kuurne. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Meneer DE JODE is ongeveer 1m76 lang, normaal gebouwd en kaal.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij vermoedelijk een jeansbroek, een grijs hemd met een licht en klein motief en een donkere jas. Verder heeft hij geen tanden meer. Zijn bril droeg hij niet op het ogenblik van zijn verdwijning.

Meneer DE JODE kan verward en gedesoriënteerd overkomen.

Heeft u meer informatie over deze zaak? Laat het de politie weten via dit tipformulier of via het gratis nummer 0800/30 300.