2e winnend nummer van de FLUO/HELM-campagne is gekend

PZ Vlas verkeersdeskundige Katrien Verkest deed de tweede lottrekking in onze FLUO/HELM-verkeersveiligheidscampagne. Het winnende nummer van de 2e campagneweek is 662.

Politie gaat met FLUO/HELM-campagne voor meer verkeersveiligheid bij fietsende jeugd

NIEUWE VERKEERSVEILIGHEIDSCAMPAGNE - Elke leerling uit het middelbaar die een helm en/of fluorescerende kledij draagt op weg met de fiets naar school, maakt vanaf 8 november 2021 kans op een mooie prijs bij de deelnemende handelaars uit Kortrijk, Kuurne en Lendelede.

Aan de schoolpoorten worden tombolatickets uitgedeeld. Wekelijks wordt er 1 winnaar getrokken, die ontvangt een heel mooie prijs. Het winnende nummer zal telkens via deze website en de sociale mediakanalen van de PZ Vlas bekend gemaakt worden.


En het winnende nummer van de 2e campagneweek (15 tot 19 nov.) is: 662

Aan de winnaar, die een waardebon krijgt van maar liefst 250 euro, wordt gevraagd om contact op te nemen met katrien.verkest@police.belgium.eu. Van harte proficiat!


En het winnende nummer van de 1e campagneweek (8 tot 12 nov.) is: 60

Dit lotnummer behoort toe aan een leerling van het PTI campus Techniek en Design in Kortrijk. Onze politiemensen stonden daar aan de schoolpoort op maandag 8 november. Aan de winnaar, die een waardebon krijgt van maar liefst 250 euro, wordt gevraagd om contact op te nemen met katrien.verkest@police.belgium.eu. Van harte proficiat!